HTML

2000 km a monszunban egy autoriksaval

Mumbai Xpress Rali 2007
Chennai - Mumbai, 2000 km a monszunban egy hosszútávú közlekedésre teljesen alkalmatlan járművel. Egy szédületes verseny klinikai eseteknek.

Friss topikok

  • M3 János: Ilyen tökéletes kötözésnél természetes, hogy testheveder nélkül dolgoznak a magasban :-) m3road.ad... (2010.03.28. 22:35) indiai építkezés
  • pici: irj mert csak ismerkedni szeretnek (2007.12.04. 17:25) rovid bejelentkezes
  • siposakos: minimal progressziv (2007.08.16. 15:56) indiai loveparade
  • kacsa!: pont azt akartam mondani én is, st. pauli-s póló odab@sz :D Weltpokalsiegerbesieger! (2007.08.12. 22:19) chennai hangja
  • Shaktiman: de jo neked. utszelen lehet csajozni? akos, keressel majd MSN-en. Csinalj klippeket is. (2007.08.09. 11:54) riksafutam - 2. nap

hetfo este chennaiban

2007.07.31. 12:45 :: siposakos

tegnap megprobaltunk valamit mozogni chennaiban. gondoltuk, elmegyunk moziba es megnezzuk a shivajit (the boss). itt a trailer. f11kor vetitik, 3 oras film, legalabb nem kell azon paraznunk, h mit csinaljunk este.

a film Rajini 100. filmje, minden idok legdragabb indiai alkotasa (20 millio USD). Rajini a legnagyobb tamil szinesz, kb. egy istennel van egy szinten. a helyi filmiparrol meg lesz szo.

a film sztorija eleg gagyi, egy indiai hazater Amerikabol, jotekonykodni akarna, de lenyuljak. harcol, becsajoziik es a vegen megiscsak jotekonykodik. ez 3 oran keresztul, es kb 10 percenkent nyivakolnak meg tancolnak. a vicces az, h a csoka mar vagy 60 eves, de a sztori szerint 30. de talvaly meg 19 evest is jatszott.

nem kaptunk jegyet. a film mar kb 1 honpja kint van, de meg mindeig telhazzal megy. attila blogjarol  a hype leirasa:

Ittletem elso nehany napjaban figyelmes lettem arra, hogy tele van a varos poszterekkel, oriasplakatokkal, amin valami igen elszant feju, nagyon tokos gyerek szerepel, majd kiderult, hogy ez egy film plakatja.
Nem is akarmilyen filme, hanem a legnagyobb, az utolerhetetlen es minden egyeb istenek szuloatyja, az egyetlen igazi szupersztar (itt igy nevezik), Rajinikanth uj filmjenek a plakatjai. Aztan amikor TV kozelebe kerultem es akar napi 2 orat is neztem, rajottem mekkora durranas ez, hiszen a zajlo elnokvalasztas, a nemzeti krikett csapat kapitanyvalsaga (hol van az otthoni focimizeria az itteni krikett orulethez kepest), barmilyen bel- vagy kulpolitikai hir eltorpult annak fenyeben, hogy X nap mulva lesz Rajini uj filmjenek, a Sivaji (The Boss) bemutatoja.

Elovetelben hetekre elore elfogyott az osszes jegy, emberek 2.000 rupiat is fizettek azert, hogy az elso nap nezhessek meg a filmet (atlag jegyar 50 rupia), felorankent elo kapcsolas volt a mozik elol, ahol 24 oraban alltak sorba a rajongok extazisban orjongve, tancolva, enekelve. Sokan az eletuket is adtak volna azert, hogy elsokent nezhessek meg a filmet, a benak gyogyulni mentek oda, merthogy Rajininak ilyen hatalma is van, volt aki kilepett a munkahelyerol, hogy az elso heten minden egyes moziban megnezhesse a filmet (ugy otvenszer).

a film helyett elmentunk a Raintree nevu barba egy uj 5*-os szalloda aljaba. Chennaiban tkp. csak ilyen helyeken lehet alkoholt inni civilizalt korulmenyek kozott.
az egesz barban van egy pult meg 4 asztal. minusz 17 fokra lehutik, mert az meno. osszesen 5 szam megy, ughogy a californicationt hetszer hallottam tegnap. egy sor (650 ml) 190 rupia, az kb 900 Ft. ez amugy nem szamit tul draganak.
este f12kor szigoruan bezar. amugy minden. senki sincs az utcan. semmi sincs nyitva.
probaltunk riksat fogni. 2 feher, aki kijon egy szallodabol... "tuk-tuk, boss?" felkialtassal rohamozott meg minket 5 sofor. ehhez kepest a becsi gyors erkezese a keletibe egy skandinav fogadas. azt tudni kell, h a "tuk-tuk" es a "boss" mindegyike duplazza az arat. elhajtottuk a verbe oket, leintettunk egy magansofort, aki vitte volna a garazsba a kocsit es akart keresni egy kis extra penzt. hazementunk, ittuk a gint az erkelyen es neztuk az esot. rock n' roll.

Szólj hozzá!

Címkék: film buli chennai madras

A bejegyzés trackback címe:

https://riksafutam.blog.hu/api/trackback/id/tr37128977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása