HTML

2000 km a monszunban egy autoriksaval

Mumbai Xpress Rali 2007
Chennai - Mumbai, 2000 km a monszunban egy hosszútávú közlekedésre teljesen alkalmatlan járművel. Egy szédületes verseny klinikai eseteknek.

Friss topikok

  • M3 János: Ilyen tökéletes kötözésnél természetes, hogy testheveder nélkül dolgoznak a magasban :-) m3road.ad... (2010.03.28. 22:35) indiai építkezés
  • pici: irj mert csak ismerkedni szeretnek (2007.12.04. 17:25) rovid bejelentkezes
  • siposakos: minimal progressziv (2007.08.16. 15:56) indiai loveparade
  • kacsa!: pont azt akartam mondani én is, st. pauli-s póló odab@sz :D Weltpokalsiegerbesieger! (2007.08.12. 22:19) chennai hangja
  • Shaktiman: de jo neked. utszelen lehet csajozni? akos, keressel majd MSN-en. Csinalj klippeket is. (2007.08.09. 11:54) riksafutam - 2. nap

Chennai update

2007.08.02. 15:32 :: Tamil Tigris

Szervaltunk egy fenykepezogepet, amit Akos hasznal, vegre letoltottem rola a fotokat, igyhat megosztom veletek hetkoznapjaink apro, mar-mar intim reszleteit.

Peldaul azt, hogy hol lakunk. Namost ezt mi sem tudjuk, de ez eddig nem jelentett tul nagy problemat. Bar neha, amikor este hazafele riksazunk kicsit nehez megertetni az emberrel, hogy fogalmunk sincs, hol lakunk, de haza akarunk menni :)

O egy tipikus riksadrajver - namost ha perfekt tamil lennek es pontosan tudnam a cimet, neki akkor sem lenne egyszeru megerteni. Pedig az ertelem bizony ott csillog a tekinteteben ;)



A hazunk egy utcasarkon talalhato, a lenti utcatabla bizonyara tartalmazza az utca nevet. Meg aszongya valami van jobbra is.



Irtam mar a kiralyi kenyelemrol, most mutatok egy fotot a keglirol. A tobbi a fotok kozott lesz (az intim reszletekkel egyutt).



Na jo, meg egy uccso a lakosztalybol - Akos vackat muszaj kitennem ide :D



Tegnap voltunk az IndianARC sajtotajekoztatojan, az egyik helyi szalloda baltermeben. Szokasos indiai faszkodas, az egyik molinot (nem viccelek) 1 oran keresztul szereltek, a vegen majdnem ramdolt az egesz installacio.
A sajto tajekoztatoja nagyon formalis volt, Aravind bemutatta a resztvevoket, ugyismint Ejjit, a szponzorok kepviseloit, majd mindenki eloadta az eloadnivalojat, mennyire orul, hogy megszervezheti/szponzoralhatja. Egyedul Aravind probalt neha vicces lenni, de senki nem vette a lapot. Ezek a csavok biztos, hogy csak a kaja miatt jottek (a vegen volt nemi hami), de remeljuk azert irnak is rola. Azert nagy esemeny ez indijaban.
A szallo elott ki volt allitva 2, mar elkeszult riksa - nagyon allatul neztek ki! Az egyik tigris mintara festve, belul hasonlo karpittal, a masik ugyanez zebraban. Volt is csodalkozo tomeg az ut szelen!

Talalkoztunk a helyi Danubius sztar didzsejevel (vagy RJ, vagy mi a raknak hivjak oket), o vezeti a reggeli musort es allitolag hires ember. Olyan Bochkor-fele gondolom, csak mas kiadasban. Szegeny nagyon probal megfelelni a celebrity kovetelmenyeknek, de nem csak, hogy kopaszodik a feje tetejen, de meg vorosre is festette ott.

Voltunk is vele este sorozni (az egesz csapattal), kedvenc baromban a Rain Tree Hotelben. Miutan nagy nehezen zaras utan feloraval kiebrudaltak minket a barbol, meg beugrottunk az irodaba a barackpalinkaert - KOSZI, SZABI!! - es hazafele vettuk az iranyt. Azert megsem mehetunk haza ugy, hogy nincs otthon semmi fertotlenitoszer.
A sofor srac (a didzse valami haverja) vitt el a kocsijaval es nem ertette, hogy akarunk hazamenni, ha nem tudjuk, hol lakunk... mi meg folyamatosan barackkal akartuk itatni, merthogy "megkellkostolnod vazeg, echteungarische palinka, jo lesz!"... ha jol emlekszem, meg is huzta az uveget, csak hagyjuk mar abba :)

Szólj hozzá!

Címkék: chennai madras

A bejegyzés trackback címe:

https://riksafutam.blog.hu/api/trackback/id/tr96130842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása