HTML

2000 km a monszunban egy autoriksaval

Mumbai Xpress Rali 2007
Chennai - Mumbai, 2000 km a monszunban egy hosszútávú közlekedésre teljesen alkalmatlan járművel. Egy szédületes verseny klinikai eseteknek.

Friss topikok

  • M3 János: Ilyen tökéletes kötözésnél természetes, hogy testheveder nélkül dolgoznak a magasban :-) m3road.ad... (2010.03.28. 22:35) indiai építkezés
  • pici: irj mert csak ismerkedni szeretnek (2007.12.04. 17:25) rovid bejelentkezes
  • siposakos: minimal progressziv (2007.08.16. 15:56) indiai loveparade
  • kacsa!: pont azt akartam mondani én is, st. pauli-s póló odab@sz :D Weltpokalsiegerbesieger! (2007.08.12. 22:19) chennai hangja
  • Shaktiman: de jo neked. utszelen lehet csajozni? akos, keressel majd MSN-en. Csinalj klippeket is. (2007.08.09. 11:54) riksafutam - 2. nap

riksafutam - 5. nap

2007.08.14. 17:55 :: riksafutam

5. nap elhataroztam, hogy az autocrats nevu csapattal megyek. mindeig ok ernek be utolsonak, lerobbannak, eltevednek, gondoltam, megnezem miert. a csapat 2 angolbol all: matt es justin. mindeketten a royal college of art-ba jartak londonba. mar monty python-szintuen angolok. elindulunk, rogton egy bengakutra erunk. tankolas, majd jon a kerdes: merrol jottunk? benavigalunk a szomszedos iskola udvarara, ahol eppen szunet van. odarohan par gyerek, majd jon a tanar es uvoltozik veluk. lelepunk. nagy nehezen kierunk az autopalyara. nagy a forgalom, a teherautok osszevissza nyomulnak.

justin vezet. megszolal> egy tea es egy cigi? szoval ezert kesnek mindig... naponta atlag 6-7szer megallnak teazni. well, standards have to be maintained... az 1 teabol 2 lesz, elkezd piszkosul zuhogni az eso. megyunk tovabb.

bemegyunk udupiba, semmi erdekes. eltevedunk. allat modjara vezet mind a ket srac, de teazni orankent megallnak. egyszer megmutatjak, hogyan cserelnek sofort vezetes kozben. elerjuk a tengert,talakozunk kabalival. bemutat par trukkot a riksaval.

tepunk a cel, murdeshwar fele. balra a tenger, jobbra egy folyo vagy laguna, mindenutt palmak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elerjuk Murdeshwart. Murdeswar egy regi telepules, eredetileg dzsainok laktak, most muszlimok es hinduk vegyesen. van egy kis piaca meg par utcanyi belvarosa. van egy allitolag regi temploma, en nem tudom eldonteni. a kornyeken minden nagyobb bizniszt wegy hindu arc csinal, van korhaza, gyara. mindene. egy hotelt akart a tengerbe nyulo szent folddarab csucsken. eloszor nagy volt a gond, mert megiscsak szent teruletet szemelt ki maganak, aztan megszuletett a kompromisszum: a templom nem adja el a teruletet, csak berbeadja 200 evre. a hotel terulten nem lehet hus es alkohol, meg emeltetnie kellett az arcnak egy kb 20 meter magas shiva betonszobrot. tiszta magyarisztan. ja, internet itt sincs, persze.

este fogadott minket a heyli muszlim iskola, errol es a rotary klubokrol kulon postban...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riksafutam.blog.hu/api/trackback/id/tr74139970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása